Talino je napisao/la:Poštovanje
vidim da odavno nikog nije bilo, ali možda se javi neko živ
Naime, gledao sam malo statistiku dobitnih kombinacija, i urađena je statistika od samog početka (1985.god.) pa do pred kraj aprila 2008. god. Da li se nekako može upotpuniti data statistika sa ostatkom 2008, zatim kompletna 2009. godina? Hvala puno! Nadam se da će se neko javiti!
Pozdrav, Talino
Talino, zelim ti dobrodoslicu u ime svih "živih" clanova foruma. Gledam statistiku foruma i vidim da trenutno ima 616 clanova ali na zalost aktivnih ima jako malo. Svaka cast, clanovima koji znaju da naprave sisteme, da nije njih ne znam da li bi bilo "zivih" clanova. Problem koji tebe muci, mucio je i mene i jos uvek mi nije jasno kako Lutrija Srbije moze sebi da dozvoli propust da sa njihovog sajta sa Advanced Lotto tool ne moze da se skine baza izvucenih brojeva. Sve se mora rucno. Ali sta ces, njih zanima samo profit a ne i poslovi od kojih zive. Ukratko, sramota je da se mogu skinuti azurirane baze podataka iz citavog sveta i gotovo sa svih kontinenata a ne moze iz rodjene zemlje. Toliko o tome.
Imam kompletnu bazu izvucenih brojeva od 1985 - 2008 april, (skinuo sam je sa ovog foruma) do zadnjeg izvlacenja 8.01.2010. godine. Javi mi se pa cu ti je proslediti, vazi i za ostle zainteresovane. Mozda bi bilo najbolje da se okaci na forumu pa kome treba neka je skine.